Wie ben ik


Lupe Belastingen en Administraties staat voor jaren ervaring en kennis. Kennis van zowel de particuliere belastingzaken als de jaarcijfers van ondernemers. Ik ben opgeleid als fiscalist en heb 12 jaar werkervaring bij voornamelijk een Big Four kantoor, waar ik mij richtte op de (vermogende) particulieren en de ondernemers binnen het MKB, zowel voor de inkomstenbelasting als vennootschapsbelasting.

Wie is ik, denkt u? Ik ben Marie-Lupe Stapper, gehuwd en ik heb 2 kinderen. Ik ben opgegroeid in de regio en dus ook zeer bekend met de regio.

Naast de zaak ben ik druk met de kinderen en onze onstuimige dalmatiër Levi. Mocht er nog tijd over zijn, gebruik ik dit graag voor sporten, creatieve activiteiten of een goed boek.

Wat u van mij kunt verwachten? Naast deskundigheid en ervaring, ook flexibiliteit, betrokkenheid en openheid. Ik zal niet voor ieder minuutje een factuur uitschrijven en zal regelmatig overleg met u hebben. Mijn zorg houdt ook niet op bij het verzorgen van de aangifte, hier zal ik de adviespunten signaleren en eventueel, met u in overleg, vervolgacties ondernemen. Omdat niemand in alles deskundig kan zijn en ik dus ook niet, zal ik in enkele gevallen via mijn netwerk hulp inschakelen, dit om er zeker van te zijn dat u het juiste advies krijgt.

De foto's van mij en Hattem op deze site zijn gemaakt door Karin Stapper van www.studiorozeboom.nl
 

Webdesign/webontwikkeling: Rietberg Webdesign Hattem