Belastingen


Aangiften
1 april dienen de aangiften inkomstenbelasting weer ingediend te zijn, 1 juni de aangiften vennootschapsbelasting. Voor de meeste mensen is het een kwelling, ze vinden het moeilijk, zijn bang om fouten te maken. Het liefst komen ze er gewoon nooit mee in aanraking.

Zonde! Veelal kunt u nog geld terug krijgen en als er toch door fortuinlijke omstandigheden betaald dient te worden is het alleen maar leuk als dit, door de wet te volgen, tot een minimum wordt beperkt.

U kunt bij mij terecht voor het laten verzorgen van deze aangiften, ik kan eventueel uitstel voor u aanvragen mocht de inleverdatum door omstandigheden niet gered kunnen worden.

Daarnaast kan ik voor u alle overige aangiften zoals omzetbelasting, schenkingsaangifte en dividendbelasting verzorgen.

Advies
Naast de aangiftewerkzaamheden verzorg ik uiteraard ook het bijbehorende advies. Uit uw aangiften kan een advies volgen, maar ook u kunt zelf vragen hebben, hiervoor kunt u ook bij mij terecht.

Prijs
Omdat de ene aangifte de andere niet is, en het ene advies ook de andere niet, zal ik vooraf met u een prijs afspreken. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Neemt u vrijblijvend contact met mij op voor een kennismaking en het doornemen van de mogelijkheden.


Webdesign/webontwikkeling: Rietberg Webdesign Hattem